Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

RM HELGEN

Publicerat klockan 10:01, den 9 juni 2010

 

CHEERLEADING SM 2010

Hej! 

Efter en helg i Uppsala med laget Sabres har jag varit för trött för att skriva. Men i detta inlägget ska jag berätta allt om helgen!

Fredag:
13:00 Åker bussen från Gbg till Uppsala. Vi stannar i mitten och äter. Resan tar 7 timmar. I bussen fixar tränarna frisyrerna på oss. Vi får en stram och hög tofs som ger ett ansiktslyftSÅ ont! Med den plågsamma tofsen sov vi för att på morgonen skulle vi inte hinna. 

Lördag:
06:00 
är det dags att gå upp. Det är den 5:e juni och Sabres ska tävla! Vi satte på oss våra nya dräkter och gick till tävlinghallen. Där fick vi frukost. Efter frukosten sminkade vi oss och sedan värmde vi upp. Klockan 10:30 hade vi förträning. Det betyder att man visar upp programmet för domarna utan att tävla. Domarna säger r.ex. ifall kjolarna är för korta, om rosetterna har för långa snören eller om vi har mycket övertramp. Efter förträningen åt vi lunch och fixade sminket lite till. 13:00 Var det invigningoch strax efter det började tävlingenSabres tävlade 14:45. 

Vi var jätte nervösa allihop sekunderna innan vi skulle springa ut och vi hörde hur publiken ropade och hejade på oss redan. Vi sprang ut och hade jätte kul! Vi kunde inte gjort någonting bättre! Alla bygg och danser satt, allt! Efter att vi hade tävlat sprang vi upp på läktaren för tävlande och tittade på vårankonkurrans. Vi fick det snabbt klart för oss att konkurransen var hård, världigt hård! För första gången var det så många bra lag som tävlade mot oss! 

18:00 Var det prisutdelning. Våra tränare sa att vi inte skulle hoppas på för mycket, för att alla andra lag var också väldigt bra. På tredje plats kom Mustangs. Vi kunde andas ut och hoppades på att vi skulle kunna göra det igen. På andra plats... GOTHENBURG CHEER ONE SABRES! Vi kom tvåa! Vi tog emot medaljerna och var väldigt nyfikna vem det var som kom etta. Det blev Power Cheer Junors. 

Det som är så otroligt irriterande är att Power cheer fick 94 poäng och vårat lag 92TVÅ POÄNG! Det är ingenting!!! Vi var så näraMånga tycker att vi borde fått guldet, och det tycker kanske jag också. Haha, jag tycker vi var så bra! Men Power Cheer var också väldigt duktiga! Så nu fick jag min förstasilvermedalj.


På kvället gick vi och åt pizza med laget. Uppsala är en tom stad, av vad jag har sett. När vi kom in i pizzerian blev bagaren fövånad att någon kommer och köper kändes det som, haha. På kvällen spelade vi kort, byggde pyramider utomhus och hade det mys.

Söndag:
På Söndagen tävlade 3 av föreningens andra lag i andra klasser. Tävlingen började 13:00 och slutade 18:30. Två av lagen fick guld, och det tredje kom trea! Direkt efter tävligen började våran resa hem. Vi kom till gbg 00:00 och när jag kom hem la jag mig direkt efter en lång, rolig och jobbig dag. Tanken att gå upp till skolan på morgonen var inte så lockande...

 

Jag träffade också min underbara sysling på lördagen och på söndagen:)

 

Här har vi programet.. Jag vet inte hur an laddar upp filmer

http://www.youtube.com/watch?v=GwTGeJ8XhMk&feature=player_embedded

 

Postat i kategorin CHEERLEADING
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 4 kommentarer

klockan 17:14, den 9 juni 2010
STORT GRATTIS!:D <3
klockan 23:14, den 10 juni 2010
Grattis :D <3
#3 postat av Jaannifer (hijennifer)
klockan 23:14, den 10 juni 2010
aaah., vad kul! Grattis :D
#4 postat av aiia (aiia)
klockan 15:40, den 12 juni 2010
Jag vill också gå på cheerleading :(

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir två plus ett? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.